Αρτοποιεία Zαχαροπλαστική Ποιότητα στην παράδοση από το 1960

Σχετικά με εμάς

ΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ
ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της παρασκευής και διάθεσης άρτου και γλυκού από το 1960. Η άμεση εξυπηρέτηση, οι λογικές μας τιμές, οι λεπτές και φίνες γεύσεις μας, η καθαριότητα και η προσεγμένη επιλογή πρώτων υλών, δικαιολογούν την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται από το 1960

Ελληνική παραδοσιακή επιχείρηση TASSIS BAKERY PATISSERIE

Με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα, σας προσφέρουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών, αρτοσκευασμάτων και σφολιατοειδών, καλύπτοντας έτσι όλες τις γευστικές και διατροφικές σας προτιμήσεις.
Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να βρείτε μεγάλη ποικιλία αγνών και ολόφρεσκων εδεσμάτων, όπως τούρτες, πάστες, σοκολατάκια, γλυκά ταψιού, παγωτά, διάφορα εποχιακά γλυκά και πολλά άλλα, που ετοιμάζουμε κάθε ημέρα για εσάς.

Φρέσκος άρτος

Χαρακτηρίζεται το ψωμί που παράγεται από φρέσκια ζύμη, χωρίς να μεσολαβεί διακοπή για συντήρηση από τη χρήση των πρώτων υλών του μέχρι το τελικό ψήσιμο και διατίθεται
στον τελικό καταναλωτή μέσα στην ημέρα
της παραγωγης του.

Εδώ ζυμώνεται – Εδώ ψήνεται

Το σήμα αυτό εξασφαλίζει τον σαφή διαχωρισμό του παραδοσιακού φούρνου της γειτονιάς από τα πρατήρια, τα super market και τα διάφορα άλλα καταστήματα πώλησης άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων.

Μόνο άριστες πρώτες ύλες

Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους προμηθευτές μας με βάση τα αυστηρά κριτήρια. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιούμε άριστες πρώτες ύλες στην παρασκευή των προϊόντων μας.

Πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο.

Συνταγές της γιαγιάς

Οι συνταγές μας το ίδιο, παραμένοντας αναλλοίωτες στο χρόνο. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιούμαστε από το 1960 στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού, αρτοσκευασμάτων, γλυκών και παγωτού. Βρισκόμαστε ήδη στην 3η γενιά και συνεχίζουμε να φτιάχνουμε με την ίδια αγάπη και μεράκι. Επιδιώκουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Όλα με το χέρι

Ελληνικός παραδοσιακός φούρνος της γειτονίας καθημερινά ζυμώνεται ωριμάζει και ψήνεται ψωμί με αξεπέραστη γεύση και υψηλή διατροφική αξία. Βρείτε το καθημερινά στο κατάστημα μας.

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα-Σάββατο: 6:30 πμ-11 μμ

Κυριακή: 8 πμ – 11 μμ

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Πεντέλης 96

152 34 Χαλάνδρι Αττικής

Ακολουθήστε μας